• Home
  • Horoscop
  • Proiecții Astrologice pentru Iulie 2024: Spotlight pe Patru Semne Zodiacale și Impactul Stelelor

Proiecții Astrologice pentru Iulie 2024: Spotlight pe Patru Semne Zodiacale și Impactul Stelelor

Horoscop bani.webp

Iulie 2024 se anunță a fi o lună esențială pentru autocunoaștere și recuperare emoțională, rezervând momente de apropiere față de cei apropiați și o reevaluare a importanței iubirii și îngrijirii de sine, în special odată cu debutul perioadei Leului, când asumarea propriei identități devine un punct focal.

La începutul lunii, între 2 iulie și 7 decembrie, retrogradarea lui Neptun în semnul Peștilor ne împinge spre mai multă înțelegere intuitivă, totodată solicitându-ne să adoptăm o perspectivă mai realistă asupra vieții.

Pe 5 iulie, o Lună Nouă în Rac ne va oferi posibilitatea de a ne vindeca emoțional, oferind siguranță emoțională și revigorare spirituală. Apariția mișcării directe a asteroidului Pallas în Scorpion, la 9 iulie, favorizează luarea unor decizii reflectate și elucidarea unor enigme.

În data de 21 iulie, se conturează a doua Lună Plină în Capricorn a anului, moment propice pentru a reflecta asupra progreselor recente și a determina ce aspecte ale vieții merită continuate cu entuziasm. Ziua următoare, 22 iulie, marchează începutul Leului, care ne încurajează să ne bucurăm de realizări și să ne redescoperim dragostea de sine.

Pe măsura ce luna se apropie de sfârșit, Chiron își începe mișcarea retrogradă în Berbec, de pe 26 iulie, invitându-ne la introspecție profundă și vindecare personală prin reflecție și dedicare.

Alte articole recomandate