Pulberea de muguri de brad, leacul-minune pentru coloană și durerile de oase

Pulberea din muguri de brad este un aliment geriatric, un izvor de tinereţe şi sănătate pentru organism.

Pulberea stabilizată din muguri de brad ajută la vindecarea şi întinerirea organismului, fiind o bogăţie de elemente nutritive – cărămizile de bază ale reconstrucţiei celulare şi ale întineririi organismului.

Izvor de tinereţe şi sănătate pentru organism Pulberea  din muguri de brad determină o impresionantă acţiune de reconstrucţie celulară, de întinerire evidentă a organismului şi de îmbunătăţire durabilă a stării de sănătate. Face parte din categoria ‘’alimente geriatrice’’, pentru că sunt un izvor de tinereţe şi sănătate pentru organism, resurse generoase şi diversificate de bionutrienți, fitohormoni, enzime, vitamine şi minerale, într-o formă naturală, comodă şi eficientă.

Dacă organismul nu dispune de toţi nutrienţii necesari, foloseşte ceea ce are la dispoziţie pentru regenerare, lăsând goluri importante acolo unde nu are ce pune. Aşa apare îmbătrânirea prematură, ridurile, bolile cronice, demineralizarea oaselor, scăderea mobilităţii, scleroza, cataracta, parodontoza, depresia.

Procesul de îmbătrânire poate fi stopat cu ajutorul alimentelor geriatrice, printre care şi pulberea din muguri de brad. Mod de administrare De regulă, se ia câte 1 linguriţă plină cu pulbere din muguri de brad, de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale. Este bine ca pulberea să se ţină sub limbă timp de 5-10 minute, după care se înghite cu puţină apă, ceai natural sau miere.

Este important ca pulberea să se ‘’împrietenească’’  cu saliva, pentru că astfel, substanţele active naturale din aceasta intră în circulaţie şi începe digestia. Gura este o zonă puternic vascularizată, astfel că o parte din elementele nutritive se absorb chiar la acest nivel. Odată absorbite, substanţele naturale benefice ajung prin sânge şi limfă până la nivel celular. Durata unei cure cu pulbere din muguri de brad este de minimum 3 luni, dar efectele se simt după numai câteva zile.

Afecţiuni tratate cu pulbere din muguri de brad

Pulberea mineralizată din muguri de brad are o acţiune remarcabilă în:

-reconstrucţia oaselor şi a articulaţiilor;

-combaterea osteoporozei;

-reîmprospătarea sângelui;

-curăţarea tubului digestiv.

De asemenea, pulberea din muguri de brad:

-are efect rapid asupra durerilor articulare şi reumatice;

-asanează organismul, stimulează gonadele şi ajută la menţinerea greutăţii corporale;

-ajută la echilibrarea emoţională (păstreaza elasticitatea vaselor de sânge din creier).