Puterea dragostei 10 octombrie! Mariana și Jador, întâlnire fierbinte în camera roșie: „Băi, mă violează! Producția!!!”

0 180

Puterea dragostei 10 octombrie! Mariana și Jador, întâlnire fierbinte în camera roșie.

Promo Puterea dragostei 10 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei în emisiunea de joi, 10 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

Bogdan Mocanu îl trimite pe prietenul cel mai bun, Jador, în camera roșie cu Mariana. Concurenta de la Puterea dragostei nu stă prea mult pe gânduri și trece la fapte rapid.

Vrea ca Jador să stea întins pe canapea, timp în care ea să-și facă de cap cu el. Jador țipă, se zbate și ar vrea să scape. Îl amenință pe Bogdan Mocanu, cere ajutorul echipei de producție, dar nimic nu pare să-l poată scăpa de Mariana, mai pofticioasă și mai hotărâtă ca niciodată.

Puterea dragostei 10 octombrie! Mariana și Jador, întâlnire fierbinte în camera roșie: "Băi, mă violează! Producția!!!"

 

Concurenta originară din Republica Moldova vrea să danseze pentru Jador, vrea să-l încingă cu toate farmecele ei, Jador nici nu vrea să o vadă și s-o audă, vrea doar să plece din încăpere.

Promo Puterea dragostei 10 octombrie! Mariana și Jador, întâlnire fierbinte în camera roșie: „Băi, mă violează! Producția!!!”

La final, după întâlnirea cu scântei din camera roșie din casa Puterea dragostei, Mariana și Jador sunt întâmpinați la ieșire, pe scări, cu orez, de parcă ar fi fost doi tineri proaspăt căsătoriți care ies împreună de la Starea Civilă.

Bianca: Jador! Știi că ai nuntă pe 23.10.2019?

Jador: Ce vrei să-mi faci, Mariano? Mariano, ce vrei să faci?
Mariana: Treci în pat! Treci în pat!
Jador: Nu, nu, nuuuu! Mocane, te omor! Bogdane, te omor!
Mariana: Așază-te!
Jador: Băi, mă violează! Nuuuu! Producția! Bogdan, te omor!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata