Fosta consilieră a președintelui Trump pentru Rusia spune că a fost marcată de modul în care mirosea Putin

Fiona Hill, consilieră pentru Rusia a fostului președinte american Donald Trump, a relatat, în cadrul unei emisiuni a BBC, despre mirosul neobișnuit al lui Vladimir Putin, care a marcat-o atunci când a fost în preajma lui.

În ultimele luni, Hill a avut mai multe apariții în media, povestind despre interacțiunile fostului președinte Trump cu Putin.

În noiembrie anul trecut, Hill a declarat că Trump îl invidia pe Putin, pentru că ar fi vrut și el să conducă SUA ”după cum dorea”.

Fostul consilier prezidențial american a avut ocazia să-l întâlnească pe Vladimir Putin de multe ori și spune că în cadrul unei cine a stat la mică distanță de președintele rus și a putut să observe anumite tipare din comportamentul acestuia, potrivit Business Insider.

În cea mai recentă apariție în media, la emisiunea ”Desert Island Discs” de la BBC Sounds, Hill a povestit o altă experiență inedită pe care a avut-o în cadrul unei întâlniri cu președintele rus.

”I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feței”, a spus Hill.

Fiona Hill a mai observat că Putin avea la mână un ”ceas foarte scump” și a apreciat că acesta ar avea nevoie de ochelari, pentru că a folosit cartoane cu cuvinte scrise cu litere uriașe.

”Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună și lucruri de genul acesta”, și-a amintit ea.

Hill a mai observat că Putin ”nu a mâncat și nu a băut nimic” în timpul mesei.

Însă cel mai mult a marcat-o mirosul liderului rus.

”Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simțea ca și cum ar fi ieșit direct din baie”, a spus Hill.

Fosta consilieră a președintelui Trump a mai spus că Putin afișa o imagine autoritară, voia să arate că are totul sub control și că „el conduce” oriunde ar fi. În timpul cinei, Putin a vorbit foarte puțin, nu a dorit să facă conversație și că „abia i-a aruncat o privire”.