24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Puțini au știut! Elena Băsescu a avut mari probleme la prima naștere. Micuța Sofia s-a născut prematur

Elena Băsescu este invidiată de multe femei din România. Fiica fostului președinte are tot ceea ce își dorește, însă puțini știu prin ce a trecut aceasta atunci când a născut-o pe Sofia, primule ei copil.

Elena Băsescu a avut mari probleme la prima naștere
Elena Băsescu a povestit într-un interviu că la nașterea Sofiei a avut mari probleme. Micuța a vrut să vină pe lume mai devreme de termin și s-a născut prematuri, mai exact cu trei săptămâni. Fiica lui Traian Băsescu a avut o problemă de coagulare a sângelui în timpul sarcinii şi chiar dacă a urmat tratament, a avut hemoragie abundentă înainte cu trei săptămâni de data când ar fi trebuit să nască, din această cauza, medicii au decis să-i facă cezariană de urgenţă.

Chiar dacă a primit doar nota 9 la naștere, micuța Sofia, fiica cea mai a Elene Băsescu, a fost un copi puternic încă de la început, astfel că nu a trebuit să stea la incubator. Elena Băsescu le-a povestit fanilor ei experiența cu Sofia chiar de ziua mondială a copiilor născuți prematur.

Într-o postare pe pagina ei de Facebook, Elena Băsescu le-a explicat urmăritorilor prin ce a trecut pentru a o face pe Sofia, fiind nevoită să o nască prematur, scrie VIVA.ro.

”Sofia s-a născut cu câteva săptămâni înainte de termen, ne-a facut o bucurie ceva mai devreme. Deci, ştiu cum este să ai un copil născut prematur. Cu atenţie şi îngrijire, el va creşte mare şi sănătos, aşa cum, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a întâmplat cu Sofia. Din păcate, în România, încă există probleme cu privire la dotarea cu echipamente medicale şi există un deficit de resursă umană pe zona personalului medical din zona de neonatologie”, a spus Elena Băsescu despre fiica sa cea mare, care acum are 7 ani.

Elena Băsescu este ajutată de părinți cu cei trei copii
Elena Băsescu are trei copii. Primul este Sofia, în vârstă de 7 ani, pe care a născut-o în 2013. Da doar doi ani diferență a venit și Traian, în vârstă acum de 5 anișori. Cei doi copii sunt di căsătoria cu Bogdan Ionescu. Iar din relația cu Cătălin Gheorghe a rezultat un al treilea copil, Anastasia, care are 2 ani.

Fiica lui Traian Băsescu a rămas singură după desparțirea de primul soț. Aceasta a mărturisit într-un interviu că părinții ei sunt foarte implicați în creșterea copiilor și că mulțumită lor a putut să le rezolve pe toate.

”Este un bunic (n.red Traian Băsescu) foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e-mail. În weekend rămân la mama și la tata. Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a povestit Elena Băsescu.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate