Raed Arafat a facut anuntul despre luna decembrie

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Raed Arafat, seful DSU, a avertizat ca luna decembrie va fi foarte grea daca oamenii nu vor respecta masurile impuse de autoritati. Secretarul de Stat a mentionat ca in cazul in care numarul cazurilor va creste, se vor introduve noi restrictii pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Noi restrictii in luna decembrie

Raed Arafat a anuntat ca restrictiile vor fi mentinute pana cand pandemia de coronavirus va fi pe o panta descendenta, dar pana in acel moment, romanii trebuie sa respecte masurile impuse.

Seful DSU spune ca luna decembrie nu va fi una normala.

Offset Spent Election Day Delivering Free Food to Georgia Voters

“Se iau masuri ca sa reducem impactul. Daca nu reusim sa tinem sub control, peste o luna vom lua alte masuri. Noi speram sa nu fie asa. Nu poti inchide transportul in comun, de aia am modificat programul, sa reducem raspandirea in acest mod. Va continua cresterea o perioada. Masurile luate acum vor fi evaluate peste 14 zile. Eu cred ca va continua cresterea o perioada, daca nu vom contribui cu totii la respectarea masurilor. Scaderea depinde de implicarea fiecarei persoane”, a declarat Arafat la TV.

Raed Arafat, despre protestele din Piata Victoriei

“Eu cred ca in acest moment intelepciunea trebuie sa primeze. Inteleg fiecare persoana care este nemultumita, dar la un moment trebuie sa intelegem ca daca eu nu respect, ceilalti nu, nu vom mai avea masuri pentru a reduce impactul. Nu e suficient sa le aplice 10% din populatie. Trebuie sa le aplice toti, altfel vom ajunge sa luam masuri mai dure, daca nu intelegem. Cat priveste luna decembrie, orice cifra este o speculatie, dar va trebui sa aplicam masurile. Cu siguranta, luna decembrie nu va fi o luna de intoarcere la normalitate”, a mentionat Raed Arafat.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă