joi, 24 septembrie 2020

Raed Arafat este de părere că amenzile ar trebui să fie dat în continuare tuturor românilor care nu respectă regulile impuse de autorități

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Raed Arafat este de părere că amenzile ar trebui să fie dat în continuare tuturor românilor care nu respectă regulile impuse de autorități. Ba mai mult, șeful DSU susține că acestea ar trebui să fie în continuare mari, pentru a-i descuraja pe toți cei care cred că pot încâlca legea.

Raed Arafat vrea în continuare amenzi mari pentru românii care nu respectă regulile
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență este de părere că amenzile trebuie să fie tot mai mari, pentru a-i descuraja pe toți cei care nu respectă regulile de siatanțare socială și iau în râs autoritățile. Arafat susține că sunt multe persoane care consideră că amenzile nu sunt atât de usturătoare și își permit să le plătească atunci când încalcă regulile.

„Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai. Ce înseamnă amendă mare, asta trebuie văzut. Dar, dacă e o amendă la care omul se uită la tine şi îţi spune eh, mai pot să o plătesc de două ori>> şi merge şi continuă să râdă de poliţist sau de jandarm sau de cel de la DSP, înseamnă că amenda nu are efectul ei. Lumea s-a supărat când noi am zis că amenzile sunt importante. În orice societate democratică există amenzi, există coerciţie. Nu există nicio societate care funcţionează fără astfel de sisteme„ a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Arafat susține că polițiștii se vor afla în continuare în stradă și vor da amenzi acolo unde este cazul chiar și în starea de alertă. Valoarea acestora urmează să fie stabilită prin vot, la Camera Deputaților. Acestea pot porni de la 500 de lei și să ajungă până la 15.000 de lei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă