24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Raed Arafat recomandă românilor să evite vacanțele în țări cu risc epidemic ridicat: Nu este exclusă apariția valului 4 al pandemiei!

Raed Arafat le-a recomandat românilor să nu aleagă să își facă vacanțele în țări cu risc epidemic ridicat. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că nu este exclus să apară un al patrulea val al pademiei.

”Fără să intrăm în speculaţii şi în scenarii, da, posibilitatea de a apărea un nou val există oricând, prin noi variante, prin diferite situaţii. Se adaptează totul la situaţia epidemiologică dacă începe să se agraveze, dacă începe să apară ceva. În acest moment nu avem astfel de semnale. Noi stăm bine de ceva timp, dar încă o dată spun: avem o perioadă de răgaz în care trebuie să ne pregătim și cea mai importantă pregătire rămâne vaccinarea şi respectarea regulilor. Şi, mai ales pentru cei care pleacă afară, concedii, tot… să îşi aleagă unde merg, să nu meargă în zone care sunt expuse, în zone în care nu se ştie care e situaţia pandemică, în zone în care sunt variante despre care se ştie, pentru că riscul este să se infecteze şi să aducă cu ei mai departe acest lucru în ţară”,

 » Citeste mai mult pe realitateadeprahova.net

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate