sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Raed Arafat, scandal urias: “Nesimtitul de Arafat… DEMIS, ca onoare nu cred ca ai, ca sa iti prezinti o DEMISIE de bun simt”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Luis Lazarus a lansat, sambata, pe Facebook un atac dur la adresa sefului DSU, doctorul Raed Arafat. Acesta il intreaba in termeni duri cine raspunde pentru situatia de la Piatra Neamt.

Iata mesajul integral:

“Nesimtitul de Arafat … are vreo responsabilitate pentru mortii “noului Colectiv”, din seara asta, de la Piatra Neamt??? Inca 10 (zece) vieti, zece oameni, zece destine, zece familii distruse, pentru care … cine raspunde ARAFAT??? Spune bai!!! Cine raspunde??? Voi trebuia sa ii salvati pe oamenii astia de Covid, ca asta spui, latrau penibil, pe televiziuni, de dimineata pana seara si de fapt voi i-ati omorat intr-un … incediu !!!

Kanye West Sued for $1 Million Over Unpaid ‘Nebuchadnezzar’ Wages

Cati bani ati cheltuit in spitalele din Romania, in ATI, in asa-zisele imbunatatiri, protectii, atentii, smecherii, in pandemie?? 1 (un) miliard de euro??? Si cum se face ca ia foc tocmai … ATI-ul unui spital Covid??? Dupa atatia bani cheltuiti!!! Si inca o chestiune Arahat : in loc sa te vad iar, cu tupeul cunoscut, lafaindu-te pe televiziuni, cum ai facut si la Colectiv, as vrea sa te vad DEMIS, ca onoare nu cred ca ai, ca sa iti prezinti o DEMISIE de bun simt!!! Ponta a plecat la Colectiv!!! Acum cine pleaca si cine raspunde??? Arafatu’ , ministrul sanatatii Tataru, tot guvernul??? Astept reactii rapide!!! Cand oamenii mor, din vina voastra, voi trebuie sa raspundeti!!!”, a scros Luis Lazarus pe pagina sa de Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă