35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Raluca Pastramă dă semne de împăcare cu Pepe? Detalii de ultim moment

După ce, la începutul toamnei, vestea despărțirii lor a surprins pe toată lumea, acum se pare că Raluca Pastramă dă semne de împăcare cu Pepe. Nici despre divorț nu se mai știe mare lucru, iar cei doi au revenit la sentimente mai bune. Ba chiar își fac tot mai mult timp pentru a fi împreună cu fetele.

Pepe și Raluca Pastramă au surprins pe toată lumea, anul trecut, când au anunțat că vor divorța. Cu toate acestea, lucrurile par a se fi schimbat între timp și sunt zvonuri că s-ar putea ajunge chiar la o împăcare. Concret, potrivit wowbiz.ro, Raluca și-ar dori să facă un prim-pas către acest lucru.

Apele tulburi par a se fi limpezit în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Sunt zvonuri potrivit cărora Raluca vrea că totul să se mai liniștească și chiar ar tinde către o împăcare cu artistul. Drept urmare, ea a permis fetițelor lor, Rosa și Maria, să petreacă, în ultima vreme, mai mult timp cu el. Și în Ajun de Crăciun cele două surori au fost lăsate să se bucure de sărbătorile de iarnă, alături de Pepe.

De cealaltă parte, Pepe încă nu este decis cu privire la o împăcare cu Raluca. Cu toate acestea el poartă discuții zilnice cu Raluca, de dragul fetițelor.

„Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări. Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu își mai dorește, atunci nu. Din punctul meu de vedere, este cel mai bine să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite, eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Cum niciodată nu credeam că o să existe un divorț, așa nu pot băga mâna în foc că va fi vreo împăcare. (…) Eu sunt un tip hotărât”, a explicat Pepe în emisiunea „La Măruță”.

Au lăsat-o mai moale cu divorțul
Lucrurile s-au mai liniștit și în privința procesului de divorț. Dacă inițial se crease un adevărat scandal, acum Pepe a precizat că desfacerea mariajului se va face amiabil, la notar.

„Sunt niște schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului. Lucrurile sunt acum așa cum erau în primul filmuleț pe care eu l-am făcut ca să anunț divorțul. De atunci, au fost mici scandaluri, dar ne-am întors în punctul de unde am plecat eu acum două luni și jumătate. Suntem bine. Este o situație care va fi rezolvată amiabil. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. Lucrurile sunt foarte clare acum”, a precizat Pepe despre despărțirea de Raluca Pastrama.

Cum își împart averea Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă au hotărât și cum își împart averea acumulată în timpul căsătoriei. Grădinița în valoare de 30.000 de euro va rămâne Ralucăi, dar și gențile și bijuteriile, în valoare de 100.000 de euro. Mașina este sub semnul întrebării. Artistul se mai gândește dacă i-o va lăsa fostei soții. Pepe și Raluca au ajuns la un consens și asupra copiilor. Ei vor avea custodie comună asupra Rosei și Mariei, dar vor avea domiciliul la cântăreț.

„Fetele sunt și la mine și la Raluca pentru că așa e normal. Suntem amândoi părinți și nu trebuie să fie privat copilul nici de mamă, nici de tată. Deciziile se iau de comun acord. (…) Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit același lucru. Noi am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri. Dar trecând peste toate nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față”, a mai declarat Pepe.

Așadar rămâne de văzut, în ce o privește pe Raluca Pastramă, cât de adevărate sunt zvonurile de împăcare cu Pepe…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate