Raluca Turcan, despre plata pensiilor! Ministrul vine cu acuzații dure la adresa lui Cîțu: „Eşti dispus sa joci la poker banii de pensii”

Ministrul Muncii a anunțat într-un mesaj pe un grup de socializare privat că nu mai sunt bani pentru pensii și alocații.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris pe un grup de socializare pentru liberali că în momentul de față nu sunt bani pentru pensii şi alocaţii, asta după ce Ministerul Finanţelor nu a oferit un răspuns solicitărilor făcute de Ministerul Muncii. În documentul respectiv a fost precizat faptul că data limită pentru virarea acestor fonduri este 26 noiembrie, pentru a putea face plăţile începând cu luna decembrie.

„Florin, eşti dispus sa joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău şi-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a fost mesajul transmis de Raluca Turcan într-o şedinţă a conducerii extinse a PNL, potrivit adevărul.ro

Raluca Turcan, acuzații dure la adresa lui Florin Cîțu
Ministrul Muncii este de părere că mandatul lui Florin Cîțu nu a reprezentat nimic altceva decât o serie nesfârșită de minciuni, greşeli şi jocuri personale, iar ceea ce face premierul ar fi, după cum spune chiar ea, „de domeniul patologicului”.

Mai mult decât atât, ministrul Muncii Raluca Turcan solicită ca întreaga echipă să își depună demisia, adăugând faptul că negocierile nu au fost în interesul Partidului Național Liberal. Oficialul mai susține și faptul că de mai bine de o lună de zile îi spune şefului de la Palatul Victoria că nu mai sunt bani de pensii şi că este foarte probabil să se ajungă în situaţia
în care nu vor putea fi plătite veniturile bătrânilor din ţara noastră.