9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Rămășițele a două cadavre, găsite pe un câmp în trei valize. Cine ar fi fost aceștia

Descoperire terifiantă după ce mai multe părți din două cadavre au fost găsite pe un câmp, fiind ambalate și ascunse în mai multe valize. Rămășițele umane se aflau pe un teren situat între Florența, Pisa, Livornă și închisoarea Sollicciano. Cele două victime, bărbat și femeie, au suferit o moarte violentă, potrivit anchetatorilor.

Cadavrele unui cuplu, bărbat și femeie, au fostă găsite ascunse în mai multe valize pe un câmp. Descoperirea macabră a avut loc zilele trecute în apropierea Florenței. Anchetatorii au precizat că este vorba despre cadavrele sfâșiate ale unui bărbat și o femeie. Rămășișele acestora erau în trei valize, iar un detaliu important poate duce la faptul că aceștia ar putea fi părinții unei tinere din Albania, care a anunțat dispăriția acestora în noiembrie 2015.

Cadavre găsite pe un câmp în mai multe valize
Opinia publică este șocață după ce rămășițele unui cuplu au fost găsite în trei valize, pe un câmp din apropierea Florenței. Potrivit anchetatorilor, un detaliu descoperit pe mâna bărbatului ar fi un indiciu cu privire la identitatea acestora. Tatuajul de pe mâna bărbatului, care reprezintă o ancoră cu numele unui oraș albanez dedesubt, ar putea fi cheia identificării celor două cadavre. Reamintim că resturile umane ale celor doi au fost descoperite în interiorul a trei valize pe un teren între Florența, Pisa, Livorno și închisoarea Sollicciano.

Din primele informații, se pare că rămășițele au fost învelite în celofan și nailon, toate legate cu bandă adezivă și „protejate” de un ambalaj. Inițial, a fost găsită o valiză cu trunchiul și piciorul individului, apoi una cu membrele inferioare ale femeii, iar ultima, la începutul acestei săptămâni, cu trunchiul acesteia. Din autopsia corpului femeii a reieșit că atacatorul a stat pe ea și a lovit-o cu pumnii până la moarte. Iar moartea bărbatului fost provocată de o rană la gât, potrivit La Reppublica.

Cine ar fi cele două victime
Anchetatorii italieni se gândesc la cazul lui Shpetim și Teuta Pasho, un cuplu de origine albaneză. Aceștia ar fi dispărut în Castelfiorentino la începutul lunii noiembrie 2015. Cei doi ajunseseră în Italia de mai puțin de o lună, în momentul în care ei au dispărut din Scandicci, după ce, anterior, vorbiseră cu fiica lor despre o plecare în Germania.

Ultimele informații despre cei doi albanezi căsătoriți arătau faptul că, în data de 2 noiembrie 2015, femeia a sunat-o de pe un număr necunoscut pe fiica sa, Dorina. Fiica acestora a fost cea care a anunțat dispariția la emisiunea „Cine a văzut-o?” transmisă de Rai 3 și pe rețelele de socializare, unde a publicat fotografia mamei și a tatălui său.

Un caz similar s-a petrecut în România
La sfârsitul lunii octombrie, a fost descoperit cadavrul unei femei, ars în proporție de 90%, într-o valiză, în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Aceasta avea 32 de ani, era casătorită și avea doi copii. Ea avea un serviciu pe timpul zilei, iar seara se ocupa cu prostituția.

Potrivit anchetatorilor, victima „prezenta plăgi la nivelul capului produse prin lovire cu un corp dur tăietor. De asemenea, avea fractură sternală şi fracturi costale, decesul survenind ca urmare a şocului traumatic. În urma anchetei, s-a stabilit că victima, Sabina, a fost ucisă de Samira Constantin, Elena Constantin şi Alexandru Dinu.

La audieri, dar şi în faţa instanţei, cele două surori, Samira şi Elena, au recunoscut parţial că au participat la oribila crimă, dar şi că au transportat cadavrul Sabinei într-o valiză, cu maşina Samirei, ea fiind singura care are permis de conducere.

În altă ordine de idei, rămâne de aflat care este identitatea cuplului ucis, ale căror cadavre au fost găsite pe un câmp în apropiere de Florența, în trei valize.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate