Ramona Gabor atrage privirile tuturor pe Instagram. Cum a ajuns o femeie de succes în Dubai

Sora Monicăi Columbeanu, Ramona Gabor, atrage privirile tuturor pe Instagram. Frumoasa șatenă este plecată din țară de câțiva ani și are o viață de lux, iar multă lume se întreabă cum a ajuns o femeie de succes în Dubai.

Ramona Gabor, ipostaze surprinzătoare pe Instagram
Ramona Gabor a ajuns în atenția publicului după ce sora sa s-a căsătorit cu milionarul Irinel Columbeanu. Cu toate acestea, vedeta a încercat mereu să fie discretă și nu a dorit să vorbească prea mult despre viața privată.

Sora mai mică a Monicăi Columbeanu locuiește de câțiva ani în Dubai și se pare că duce o viață de lux. Aceasta se afișează pe Instagram în locuri exclusiviste și nu ezită să arate tuturor cât de bine trăiește acolo.
Ramona Gabor este râvnită de mai mulți milionari din lumea arabă, dar focoasa șatenă nu dorește să vorbească despre bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta a scris pe rețelele de socializare că își dorește să aibă intimitate și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

„O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci. Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără că oamenii să îți judece relația.”, a precizat Ramona.

Ramona Gabor are o viață controversată și plină de mister. Aceasta și-a găsit liniștea pe meleagurile arabe și este extrem de fericită.

„Sunt foarte fericită aici. Sunt foarte focusată pe muncă. Liniștea mi-am găsit-o de foarte multă vreme pentru că liniștea, în primul rând se găsește în interiorul tău.

Nu trebuie să te uiți în jur că să îți găsești liniștea, trebuie să pornească de la tine. Lucrez foarte mult pe partea aceasta, făcând meditații, rugându-mă și apreciind mereu tot ceea ce este în jurul meu.

Nu am uitat de unde am plecat și unde se poate ajunge și atunci bineînțeles că ai acest segment de apreciere către absolut fiecare lucru din viața ta”, a declarat Ramona.

Cum a ajuns sora Monicăi Gabor o femeie de succes în Dubai
Surorile Gabor se bucură de celebritate, cele două fiind mereu în atenția publicului. Ramona Gabor trăiește de câțiva ani în Dubai și se pare că a descoperit cheia succesului. Aceasta deține mai multe afaceri și are un apartament de lux.

Vedeta a povestit în cadrul unui interviu cum este viața ei în lumea arabă și care sunt planurile de viitor.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai. Mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea.

Nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a precizat Ramona Gabor.

Sora Monicăi Columbeanu a recunoscut faptul că a adunat în conturi sume impresionante și are mai multe surse de venit. Aceasta merge în vacanțe exotice și se bucură de viața de lux pe care o trăiește.

Surorile Ramona și Monica au fost implicate de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, unul dintre acestea fiind declanșat de moartea tatălui lor, Emil Gabor. Cu toate acestea, cele două au ajuns celebre, fiind în atenția publicului și în prezent.

Ramona Gabor se bucură de succes în Dubai, iar aparițiile de pe Instagram stârnesc curiozitatea publicului.

Ramona Gabor 9