Rares Bogdan: Cele trei greseli ale PNL dupa alegeri

Intr-un interviu dat  pentru ziare.com, Rares Bogdan a vorbit despre situatia politica din ultima vreme, despre greselile pe care PNL le-a facut imediat dupa alegeri, dar si despre scorul obtinut de formatiunea politica la alegerile europarlamentare. Intr-o alta ordine de idei, europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit si despre greselile facute de PNL la aproximativ o saptamana dupa castigarea alegerilor. Rares Bogdan a vorbit si despre planurile sale politice: „Au gresit cei care au crezut ca au apelat doar la un nume cu notorietate si incredere populara care nu se va implica dupa campanie”. 
 Redam, mai jos, interviul dat de Rares Bogdan pentru ziare.com

PNL a castigat doar 8 procente din 2016 dupa o guvernare dezastruoasa, este cu 4% in fata PSD, nu are urbanul mare. De ce ar fi o victorie la mustata una istorica?

Pentru ca a castigat alegerile.

27% este cel mai mare scor obtinut de PNL singur in ultimii 30 de ani si e pentru prima data cand in ultimii 82 de ani a castigat alegerile.

Acest PNL cu 27% are o componenta PDL, care in 2008 lua 32%.

Noi vorbim de PNL.

Deci vechiul PNL. Si cu PDL ce faceti?

PDL este absorbit in PNL.

Eu stiam ca a fost fuziune, nu absorbtie.

Numele e PNL. Dar a contat enorm organizarea fantastica, aproape militara a vechiului PDL, daca vorbim in termenii acestia. A adus exact plusul de care avea nevoie ultracreativitatea PNL. Cert e ca suntem pe primul loc.

Reactie SPECTACULOASA a prodecanului Facultatii de Economie a Universitatii „Cuza” din Iasi, legata de IMPOZITAREA pe VENIT a angajatilor din domeniul IT

Cand eu am intrat in politica, nimeni nu ne dadea decat 18-19%, iar intrarea mea si lipirea de referendumul presedintelui a adus PNL la 27%. 2,5 milioane de voturi inseamna foarte mult, PNL nu a avut niciodata mai mult de 1,6. Important este acum sa pastram acest milion de voturi in plus.

Ma sperie ca nu vom sti sa gestionam aceasta victorie, iar saptamana care a urmat castigarii alegerilor imi confirma ingrijorarea.

De ce?.

Rares Bogdan il contrazice pe Ludovic Orban in problema impozitarii IT-istilor! „Nu exista o astfel de masura”

Au fost trei momente. Primul a fost chiar in seara alegerilor. Desi toate exit-poll-urile ne dadeau castigatori, imaginea noastra la ora 21:00 era dupa unii de priveghi, dupa altii de responsabilitate. In timp ce locul trei avea o bucurie fantastica, pentru ca au luat peste 20%.

Pentru ca aproape si-au triplat scorul?

Sunt doua partide acolo. A fost o alianta care a functionat perfect, i-am felicitat pentru asta. Eu pastrez legatura cu USR-PLUS, pentru ca doar cu ei vom putea guverna si numai cu ei vom putea castiga 90% din primariile din Romania.

Politicienii ieseni sunt de partea IT-istilor,

 » Sursa: bzi.ro