Răsturnare de situaţie. Alina Sorescu, primul mesaj din 2023

Alina Sorescu înflorește după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista spune că simte că a renăscut și își face planuri mari pentru anul acesta.

Deși a fost o despărțire extrem de dureroasă, iar cei doi s-au războit în instanță pentru a câștiga domiciliul fetițelor, artista se arată încrezătoare în viitor și spune că simte că a renăscut.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a declarat cântăreața, în emisiunea de la Kanal D.

Alina Sorescu, primul mesaj din 2023
Alina Sorescu a câștigat custodia fetițelor și instanța a decis ca domiciliul acestora să fie la artistă. „E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a mai spus Alina în emisiunea lui Teo.

„Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu”, a mai zis artista.

Alina Sorescu a anunțat, în primăvara lui 2022, printr-o postare pe rețelele de socializare, că mariajul lor a ajuns la final.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Ce spune artista despre mariajul eșuat
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai frumoase, discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. După 12 ani de mariaj cei doi au ajuns la divorț. Vestea separării definitive i-a șocat pe mulți. În prezent, Alina Sorescu se dedică fetițelor sale și carierei muzicale. La rândul său, Alexandru Ciucu se ocupă de proiectele sale și este pregătit să își refacă viața. Recent, îndrăgita cântăreață a oferit câteva detalii despre mariajul eșuat, dar și despre fostul partener de viață.

,,Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (…) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut.”, a declarat vedeta tv.