Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Un martor-cheie și-a schimbat declarațiile

Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Un martor-cheie și-a schimbat declarațiile, surprinzător, iar acum susține că tot ceea ce a spus, în prima fază a anchetei, nu este adevărat.

Crimele din Caracal rămân, în continuare, în centrul atenției, iar anchetatorii au avut parte de o surpriză uriașă. Un martor-cheie și-a schimbat declarațiile inițiale.

Un văcar care a spus că a văzut mai multe mașini în spatele curții lui Gheorghe Dincă – Alexandra Măceșanu fiind dusă, legată, în una dintre ele, s-a răzgândit și susține că nu a declarat așa ceva. Informația oferită de el era foarte importantă în contextul întregii anchete, numai că această răsturnare de situație ridică alte semne de întrebare.

– Când a spus martorul adevărul, în prima declarație sau acum, după ce s-a răzgândit?

– Care a fost motivul acestei schimbări bruște de atitudine?

– Au fost sau nu au fost acele mașini misterioase în spatele curții lui Gheorghe Dincă?

– Cum vor reacționa amchetatorii în fața unei asemenea atitudini contradictorii?

”A decis să o incinereze în butoiul din curte

Gheorghe Dincă nu a recunoscut în fața anchetatorilor că a violat-o pe Alexandra Măceșanu și s-a înfuriat atunci când, revenind la ”Casa groazei”, a găsit-o pe aceasta cu telefonul în mână. Furia s-a materializat printr-o singură lovitură. Criminalul spune că Alexandra a căzut la podea, iar el ar fi încercat să o resusciteze, însă adolescenta a murit.

“Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deţinut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra şi nu a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. S-a trezit dimineaţa, a plecat la piaţă, ea i-a dat un bileţel pe care se menţionau medicamentele, avea nişte medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a indicat ce medicamente să-i cumpere. A fost în Caracal la piaţă şi la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care s-a înfuriat şi a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat şi, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea şi, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reuşit şi a constatat decesul şi a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore ar fi durat incinerarea”, a mai spus Alexandru Bogdan în timpul aceleiași emisiuni.