24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Răsturnare de situație în cazul Veronicăi din Blăgești. Minciuna i-a fost demascată

Veronica din Blăgești a declarat public că a fost răpită de trei bărbați și violată de unul dintre ei. Dar, nu a fost așa, adevărul a ieșit la iveală. Nu a avut loc nicio răpire și nici vreun viol.

Nesatisfăcută de felul cum presta soțului ei în materie de sex, Veronica a decis să caute senzații tari în altă parte, lucru pe care l-a făcut. Doar că planul nu a fost deloc unul bine gandit, întrucat Niculiță, cel acuzat de viol și de mituirea autorităților ca să scape de acuzații, a adus dovezi clare ale minciunii femeii. Conform conversațiilor cu ea arătate, Veronica s-a distrat în compania lui și a celorlalți doi bărbați, lasandu-și soțul să doarmă acasă. Dar acesta s-a trezit mai devreme și a sunat-o îngrijorat, iar ea i-a spus că este coadă la magazinul unde s-a dus pentru a cumpăra suc. Nefiind convins de acest lucru, soțul Veronicăi a dat-o dispărută. Pentru că acesta o apela insistent, ea a plecat grăbită de la întalnirea intimă, ajungand pe marginea drumului. Un bărbat de 44 de ani a dus-o până la poliția din Bârlad, unde a declarat că a fost răpită, legată la ochi, dusă undeva departe și violată fără milă. Polițiștii nu au crezut spusele femeii pentru că detaliile lăsau loc de interpretări. Aceasta a refuzat să depună plângere, precum și să fie dusă la Medicina Legală pentru verificările agresării sexuale. Chemat de oamenii legii, la secție a ajuns și soțul femeii, care a crezut fiecare cuvant din povestea inventata de a lui nevastă.

Niculiță, bărbatul acuzat de răpire și viol, a rămas șocat când a aflat de acuzațiile Veronicăi, așa că a demonstrat, cu dovezi clare, că el și Veronica stabiliseră de comun acord să se întâlnească, mai ales că se cunoșteau de ani buni, fiind foști colegi. A adus și o inregistrare în care se poate vedea că femeia nu era deloc forțată să urce în mașină alături de cei trei bărbați. Din contră, ea era foarte veselă, participa la discuțiile deocheate și chiar își „lauda” soțul pentru „performanțele” lui din dormitor.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate