Răsturnare de situație pentru Simona Halep. Revine în tenis! A apărut pe afișul turneului

Deși este în centrul atenției din cauza scandalului de dopaj, Simona Halep are șanse să apară pe terenul de tenis în această iarnă. Campioana apare pe afișul unui turneu de tenis care va avea loc în luna decembrie.

Chiar dacă în prezent este implicată într-un scandal de dopaj, Simona Halep are mari șanse să apară pe terenul de tenis în această iarnă.

Campioana apare pe afișul unui turneu care va avea loc în luna decembrie, în Africa de Sud.

Este vorba despre turneul „Africa cares women”

Simona Halep este în mijlocul unui scandal monstru după ce în cadrul turneului US Open a fost testată pozitiv pentru Roxadustat, o substanță menită să crească rezistența la efort.

Având în vedere că vorbim despre o substanță din categoria EPO, tenismena riscă o suspendare de 4 ani.

Și chiar dacă pedeapsa dictată va fi una mai mică, presupunând că Halep va demonstra, cu dovezi, că n-a luat Roxadustat pentru a-și îmbunătăți performanțele sportive, ea va sta pe tușă, cel puțin până în a doua jumătate a sezonului

2023.Pentru că, în mod clar, va urma un proces de câteva luni.

În ciuda circumstanțelor există totuși șanse ca tenismena să fie văzută pe terenul de tenis, cel puțin încă o dată, până la finalul acestui an! Asta deoarece poza Simonei apare pe afișul de promovare pentru un turneu demonstrativ în Africa de Sud.

Este vorba despre turneul „Africa Cares Women“, un eveniment caritabil pentru drepturile femeilor, organizat în Johannesburg în perioada 3-4 decembrie 2022.

Turneul trebuia să aibă loc anul trecut
Potrivit orangesport.ro, pe afișul acestui demonstrativ mai apar alături de Simona Halep și Dustin Brown, Khololwam Montsi și Martina Hingis. Evenimentul ar fi trebuit de fapt să aibă loc la finalul anului trecut, dar s-a anulat după ce a apărut tulpina Omicron în Africa de Sud.

La acea vreme, s-a încercat din răsputeri să se facă ceva apocaliptic din această variantă de coronavirus, chiar dacă realitatea din teren arăta exact contrariul!

De altfel, în acea perioadă, au fost anulate toate zborurile din și spre Africa de Sud, într-o încercare nereușită de a opri răspândirea virusului.

De aceea, nici demonstrativul la care ar fi trebuit să joace Halep n-a mai avut loc.

Rămâne totuși de văzut dacă tenismena va participa, având în vedere problemele cu care se confruntă în prezent. Nu se exclude posibilitatea ca poza sa să fi fost pusă pe afișul turneului înaintea izbucnirii scandalului.