A murit actorul Ray Liotta. Starul din ”Goodfellas” avea 67 de ani și urma să se căsătorească

Liotta, cunoscut mai ales pentru rolul principal din filmul clasic al lui Martin Scorsese, ”Goodfellas”, a murit în somn în Republica Dominicană, în timp ce era pe platourile de filmare.

Liotta era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Liotta se afla în Republica Dominicană pentru filmarea unui proiect intitulat ”Dangerous Waters”.

Abandonat la naștere
Născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat.

A crescut în New Jersey înainte de a se muta la New York, iar în cele din urmă s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actor.

Primul rol de film al lui Liotta a venit în filmul The Lonely Lady din 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în filmul lui Jonathan Demme- Something Wild. Liotta a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul său din film la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Cariera sa cinematografică s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă rolul său aclamat din „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum Copland, Hannibal, Narc, Blow and Field of Dreams.

A câștigat Premiul Emmy și a fost nominalizat la Globul de Aur.

În ultimii ani, Lyotta a cunoscut o revenire în popularitate.

Printre rolurile recente se numără The Many Saints of Newark, Marriage Story și No Sudden Move.

A terminat filmul Cocaine Bear, regizat de Elizabeth Banks, și urma să joace în filmul The Substance alături de Demi Moore și Margaret Qualley.