RÂZI cu lacrimi! Mihai Bendeac o desfiinteaza pe Vulpita de la Antena 1!

Aparitiile repetate la TV ale Veronicai Stegaru, cunoscuta drept ”Vulpița din Vaslui”, au inceput sa provoace dezgust din partea a din ce in ce mai multor persoane. Unul dintre cei care a luat atitudine este chiar Mihai Bendeac.


Te rugam sa apreciezi !

”În timp ce toată lumea e speriată de Coronavirus, noi așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce face Vulpița la testul poligraf”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de socializare.

Căsătorită cu Viorel Stegaru și mamă a unei fetițe de 2 ani pe care o crește soacra sa, Veronica s-a dat în spectacol, dansând pe ritmuri de manele chiar și alături de Tzancă Uraganul. Comportamentul ei a stârnit o serie de comentarii în care este acuzată că este iresponsabila în loc să aibă grijă de copilul ei. Într-o ediție a emisiunii ”Acces Direct”, Veronica a recunoscut și că s-ar despărți de Viorel, însă ar reveni la acesta dacă… “Pe asta, pe care mi-ai spus-o: să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el”, a spus ”Vulpița”.

 

loading...