Razvan Marin, omul cu care începe reconstructia lui Ajax Amsterdam. Ce a declarat Erik ten Hag dupa ce si-a prelungit contractul

Ajax Amsterdam pierde mai multi jucatori de baza, dar a reusit sa pastreze antrenorul. Erik ten Hag a semnat un nou contract cu gruparea „lancierilor”, valabil pâna în 2022. Erik ten Hag a reusit un sezon excelent la Ajax de când a preluat echipa în decembrie 2017 – a reusit eventul în Olanda si a ajuns în semifinalele UEFA Champions League.

Rezultatele l-au adus în atentia unor cluburi precum Chelsea sau Barcelona, dar tehnicianul de 49 de ani spera sa reuseasca performante si mai importante de acum înainte.

„Sunt fericit, am încheiat un sezon fantastic si trebuie sa profitam de aceste succese, iar clubul sa progreseze. Va fi teribil de greu sa repetam aceste performante, dar ne propunem obiective la fel de îndraznete. Am lucrat excelent la acest club, iar stilul de aici mi se potriveste perfect. De asemenea, suporterii sunt minunati aici”, a fost mesajul lui Ten Hag.

Erik ten Hag trebuie sa reconstruiasca echipa

Si managerul clubului, Marc Overmars, si-a exprimat satisfactia fata de faptul ca a ajuns la o noua întelegere cu antrenorul.
„Este excelent pentru Ajax ca antrenorul va continua munca aici dupa un sezon atât de bun pentru ca avem posibilitatea sa construim o echipa si mai puternica. Nu va fi usor pentru ca o serie de jucatori de baza ne vor parasi, dar Erik este capabil sa creeze o noua echipa. Aceasta este misiunea care i s-a încredintat”, a fost comentariul lui Overmars.
Doua vedete au spus deja adio lui Ajax -Frenkie de Jong va juca la Barcelona, iar Matthijs de Ligt are de ales viitoarea sa destinatie, care pare a fi PSG. Alti doi jucatori, David Neres, Hakim Ziech sau Donny van de Beek sunt în vizorul unor mari cluburi din Europa, astfel ca Erik ten Hag va avea mult de lucru pentru a reusi sa impresioneze ca atunci când a eliminat pe rând Real Madrid si Juventus din Liga Campionilor.
Razvan Marin este primul nume mare venit în aceasta vara pe Johan Cruijff Arena – mijlocasul român a fost adus

 » Sursa: bzi.ro