All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Razvan Simion, primele declaratii dupa ce s-a spus ca s-ar fi casatorit cu Lidia Buble in Maldive: ‹‹Unde mi-e mireasa››

Interpreta Lidia Buble si prezentatorul de televiziune Razvan Simion formeaza un cuplu foarte unit. Zilele trecute, cand acestia se aflau in vacanta in Maldive, s-a zvonit ca cei doi si-ar fi unit destinele.

Informatia a aparut dupa ce Lidia Buble s-a pozat imbracata intr-o rochie alba, iar mesajul publicat de Razvan Simion a fost unul care lasa loc interpretarilor cum ca s-ar fi casatorit.

Intorsi din vacanta din Maldive, Lidia Buble si Razvan Simion au facut primele declaratii despre presupusa lor casatorie.

„Cred ca ne-am casatorit pana acum de cel putin zece ori… E vara, se poara albul, mie imi plac foarte mult rochitele albe, imi plac foarte mult florile. Eram pe o insula si na.. Poate asa, nu stiu, toate la un loc au parut…”, a declarat Lidia Buble pentru revista Viva.

Intorsi din vacanta, cei doi au decis sa mai pastreze putin suspansul. „Promit ca o sa aflati mai multe saptamanile viitoare. Acum suntem in perioada post vacanta si, care e o boala, stii, in multe state e considerata o forma de depresie. Cand te intorci din vacanta, trebuie sa iti revii o perioada”, a spus Razvan Simion pentru Viva.

Ba mai mult decat atat, la un moment dat, Razvan Simion i-a intrebat pe cei din jur: „Unde imi e mireasa?”.

Sursa: bzi.ro

loading...