Răzvan Simion s-a logodit cu Daliana. Cum arată inelul de logodnă

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Daliana și a postat totul pe rețeele de socializare. Celebrul prezentator tv a ales un inel superb pentru iubita sa.

Răzvan Simion și Daliana s-au logodit de Anul nou

Se pare că la cumpăna dintre ani Răzvan Simion a decis să facă un gest deosebit, o schimbare radicalp: el și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel la care orice domnișoară visează. Alae sun model foarte deosebit.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare un scurt filmuleț în care apar într-un cadru neobișnuit dar foarte frumos, îmbrăcați foarte elegant. Așa au ales să facă marele anunț al logodnei.

Inelul de logodnă

Fanii i-au coplești pe cei doi cu mesaje frumoase și felicitări.

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea”, și-a început Răzvan Simion discursul despre iubirea pe care i-o poartă Dalianei.

Răzvan Simion a comparat relația sa de iubire cu un diamant, care este și dur și fragil totodată. Declarația de iubire pentru Daliana i-a impresionat pe toți cei care îl urmăresc pe celebru prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele (…)

Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție.

De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, a spus acesta pe Instagram.