Dani Oțil, despre Lidia Buble și Răzvan Simion: ”A fost în pat cu…”

0

Timp de 5 ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o relație, iar în vara anului trecut, cei doi s-au despărțit.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori.

Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la acea vreme.

Ca-n fiecare dimineață, Dani Oțil este pus pe glume cu colegii săi de platou.

Într-o discuție despre ”Asia Express”, Ramona Olaru, fosta iubită a lui Cuza a făcut o conexiune cu relația pe care a avut-o cu concurentul de la cel mai urmărit show de televiziune din acest moment.

”Ascultă de mine, am fost cel mai aproape de Asia Express, direct sau indirect ( făcând aluzie la relația sa cu Cuza – N.R.)”, a spus asistenta TV.

Profitând de ocazie, Dani Oțil nu a pregetat să glumească despre relația lui Răzvan Simion cu Lidia Buble.

”Păi stai, mă, Răzvan a fost în pat cu Asia Express (făcând aluzie la Lidia Buble – N.R.)”, a spus proaspătul tătic. Lidia Buble face echipă cu sora ei, Estera, la ”Asia Express”.

Spune ce crezi