25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Reacţia Elenei Udrea, după ce jurnalistul Liviu Iancu a trecut la cele veşnice

Trecerea în neființă a jurnalistului Liviu Iancu a lăsat multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut. Una dintre aceste persoane este și Elena Udrea care a postat un mesaj emoționant la aflarea veștii.

La scurt timp după ce vestea morții jurnalistului a făcut înconjurul țării, Elena Udrea a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook. Fostul ministru al Turismului a descris în câteva cuvinte legătura dintre ea și Liviu Iancu și și-a exprimat părerea de rău pentru dispariția acestuia.

”Am primit o știre incredibilă, de neimaginat și atât de tristă. Jurnalistul Liviu Iancu, a murit astăzi, în urma unui infarct, la doar 45 de ani. L-am cunoscut în perioada în care am fost ministrul Turismului, el fiind acreditat la minister. Era pasionat de turism, bun cunoscător al celor care activează în această industrie mai ales; era și un povestitor inegalabil, cu un umor fabulos și cu o ironie la care greu îi putea face cineva față.

Cartea lui, Xanax, una dintre cele mai de succes pe piața noastră, dezvăluie experiențele lui cu diverse personalități politice sau din mediul de business, într-un mod fascinant, care te face să râzi cu lacrimi. Întâlnindu-mă cu el după ce a scris-o, mi-a povestit multe momente din timpul ministeriatului meu, care mă aveau protagonistă, despre care eu nu știam, pe care le redase parțial și în carte și, care m-au distrat copios.

A plecat astăzi dintre noi un om cu un caracter rar și cu un talent de a scrie inegalabil. Dumnezeu să te aibă în paza Lui, Liviu Iancu!” , a fost mesajul postat de Elena Udrea pe Facebook.

Liviu Iancu s-a stins din viață în urma unui infarct
Vestea tristă a fost anunțată de colegii săi de la publicația profit.ro care sunt șocați de cât de crudă a fost soartă cu Liviu Iancu.

“Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism și autor al romanului «Xanax», ne-a părăsit astăzi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experiență într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul și umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, și un prieten drag. Dumnezeu să te odihnească, Liviu!”, au precizat colegii regretatului om de presă.

De-a lungul timpului, Liviu Iancu a lucrat în mai multe redacții, printre care se numără cea de la Mediafax, Național, Business Magazin, Capital, unde a scris pe domeniile economic și turism.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate