23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Reacția lui Ilie Năstase după ce și-ar fi agresat soția și ea a chemat Poliția

Ilie Năstase a reacționat după ce soția lui a chemat Poliția în urma unui conflict casnic. Tenismenul și Ioana Simion s-ar fi certat, iar femeia s-a simțit în pericol și a sunat la 112. Cum a reacționat Ilie Năstase când a fost întrebat ce s-a întâmplat între el și soție.

Ce a spus Ilie Năstase despre conflictul cu soția lui
Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a chemat Poliția în urma unui conflict cu soțul ei. Întrebat ce s-a întâmplat între cei doi, tenismenul a spus că nu își aduce aminte să-și fi bătut soția. El a fost destul de expeditiv la adresa jurnaliștilor care au vrut să afle ce s-a întâmplat.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Reamintim că vineri, 8 ianuarie 2021, Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează. În scurt timp, la locuința celor doi a ajuns un echipaj de Poliție care a stat de vorbă cu femeia. Ioana nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei și nici nu a cerut ordin de protecție provizoriu, cum se procedează în astfel de cazuri.

Femeia a spus că nu a depus plângere din respect pentru cine este Ilie Năstase. Ea spune că s-a speriat foarte tare și că totul a izbucnit brusc.

„Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat pentru ProSport, Ioana Simion.

Soția lui Ilie Năstase a spus că nu ar fi sunat la 112 dacă tenismenul o agresa doar verbal și că va încerca, în perioada următoare, să fie permanent cineva în preajma ei, pentru a nu degenera situația.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate