12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Reacția Sabinei, iubita lui Ionuț Belei, după ce marele câștigător de la Chefi la cuțite a ajuns la spital

Vestea conform căreia Ionuț Belei a ajuns de urgență la spital a panicat pe toată lumea, dar mai ales, pe Sabina, iubita marelui câștigător de la Chefi la cuțite! Cum a reacționat tânăra după ce a aflat vestea?

Aseară ne-a făcut să plângem de bucurie, iar azi ne-a panicat pe toți! În urmă cu câteva ore, Ionuț Belei a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu mai multe dureri în zona pieptului. Marele câștigător de la ”Chefi la cuțite”, sezonul 8, se afla pe aeroportul Otopeni în clipa în care a început să se simtă din ce în ce mai rău!

Reacția Sabinei, iubita lui Ionuț Belei, după ce marele câștigător de la Chefi la cuțite a ajuns la spital
În acel moment, angajații au decis să sune de urgență la salvare, iar concurentul a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală. Desigur că fanii s-au panicat imediat, dar mai ales, Sabina, iubita marelui câștigător, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare. În timp ce Ionuț dădea declarații despre momentele prin care a trecut, Sabina l-a filmat și a scris ”Iubire”, însoțit de două emoticoane triste.

În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine, iar starea de sănătate a lui Ionuț Belei este una bună în momentul de față. Medicii chiar i-au făcut și testul pentru COVID-19, care, din fericire a ieșit negativ.

”Dimineață când am vrut să mă reîntorc acasă, la Cluj, în aeroport am rămas fără aer. M-am speriat. Cei de la control au chemat medicii. Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn. Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav.”, a declarat Ionuț Belei la Antena Stars.

Ce va face Ionuț Belei cu banii de pe marele premiu Chefi la cuțite
Cât despre ce va face Ionuț Belei cu mare premiu, concurentul a declarat că vrea să investească tot în arta culinară. Are de gând să meargă în Franța și să facă un curs renumit, la care a visat dintotdeauna. În plus, și dorește să-și pună amprenta în bucătăria românească și ducă totul la alt nivel!

”Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a spus Ionuț Belei în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate