Reacția biroului preşedintelui Zelenski la declaraţiile preşedintelui Parlamentului Ungariei: ”Recunoşti un măgar după urechi, iar un prost după vorbă”

Biroul Preşedintelui Ucrainei a reacţionat la recentele declaraţii ale preşedintelui Parlamentului Ungariei, Laszlo Kever (în imagine),  cu privire la starea psihică a lui Volodimir Zelenski .

Adjunctul şefului Biroului Preşedintelui ucrainean, Andri Sibiga a evaluat activităţile politicienilor din ţara vecină şi a dat asigurări că înţelepţii celor două popoare vor menţine mereu relaţii de prietenie.

”Recunoşti un măgar după urechi, iar un prost după vorbă. Mintea scurtă are o limbă lungă. De obicei, astfel de exacerbări apar în anumite perioade ale anului.

Pe de altă parte, evenimentele epocale care sunt departe de a fi regionale sunt cu siguranţă şi un declanşator suficient pentru o astfel de creştere a „politicienilor” – şi chiar dacă ADN-ul fascist răspunde din interior”, a scris Sibiga pe Facebook.

”Istoria va merge înainte, Ucraina va învinge: toţi cetăţenii care locuiesc în Ucraina vor fi mândri de statul nostru, iar astfel de „persoane” vor rămâne la coşul de gunoi al istoriei ”, a subliniat Andri Sibiga.