joi, 24 septembrie 2020

Cleopatra Stratan trezeste dorinte arzatoare in randul barbatilor

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Cleopatra Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan, are apariții care trezesc doreinte arzatoare in randul barbatilor, la cei 17 pe care ii are.

”Because I am a lady” – ”Pentru că sunt o lady”, a scris Cleopatra în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Unul dintre utilizatori nu a reactionat tocmai frumos, considerând ca artista are o ”atitudine de escortă”, potrivit cancan.ro.

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova”, a spus recent Cleopatra, într-un interviu.

Frumoasa cântăreață încearcă deja să abordeze un stil vestimentar propriu, care să o reprezinte in totalitate, iar tatal ei nu are nimic împotrivă intrucat are incredere deplina ca va alege bine.
Cleopatra Stratan

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă