sâmbătă, 28 martie 2020

Cleopatra Stratan trezeste dorinte arzatoare in randul barbatilor

Știrile zilei

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Stewardesa Georgiana, atac dur la adresa romilor care revin în țară: „Veniți să ne omorâți părinții”

Zilele trecute, sute de romi au aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, întorși toți din țările străine în care...

Cleopatra Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan, are apariții care trezesc doreinte arzatoare in randul barbatilor, la cei 17 pe care ii are.

”Because I am a lady” – ”Pentru că sunt o lady”, a scris Cleopatra în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Unul dintre utilizatori nu a reactionat tocmai frumos, considerând ca artista are o ”atitudine de escortă”, potrivit cancan.ro.

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova”, a spus recent Cleopatra, într-un interviu.

Frumoasa cântăreață încearcă deja să abordeze un stil vestimentar propriu, care să o reprezinte in totalitate, iar tatal ei nu are nimic împotrivă intrucat are incredere deplina ca va alege bine.
Cleopatra Stratan

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Cleopatra Stratan trezeste dorinte arzatoare in randul barbatilor 2