16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Recunoşti vedeta din poză? Ce frumuşică era în copilărie Antonia

Ghici cine este fetiţa din imaginea de mai sus? Era foarte frumuşică în copilărie. Acum e la fel. Nu degeaba a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume anul trecut. Bineînţeles, este vorba despre cântăreața Antonia.

Numele ei real este Antonia Clara Iacobescu şi are 31 de ani. E născută pe 12 aprilie 1989. Mai puţin ştiut despre ea este faptul că a trăit în SUA, în statul Utah, de la vârsta de 5 ani până la majorat. Mama ei, Denise Iacobescu, locuia acolo cu soţul său, Mihai Iacobescu, tatăl adoptiv al Antoniei.

Primele lecţii de canto le-a luat la 9 ani, apoi a absolvit liceul în Las Vegas. A intrat în showbiz ca model, ea pozând pentru diverse cataloage de modă. Deşi a colaborat cu agenţii de renume, când s-a întors în România s-a axat doar pe muzică. Prima ei hit a fost compus de binecunoscutul Tom Boxer, „Roses on fire”. Apoi a urmat „Morena”.

A fost căsătorită cu un italian bogat, Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă de 10 ani. Micuţă, Maya Rosaria Castellano, locuieşte cu tatăl său, în Italia.

La scurt timp după ce s-a despărţit de tatăl fetiţei, Antonia a început relaţia cu cântăreţul Alex Velea. Acestuia i-a dăruit 2 băieţi. Pe Dominic l-a născut în decembrie 2014, iar pe Akim în decembrie 2016.

Iată câteva dintre cele mai cunoscute hituri ale Antoniei. Le-ai auzit de nenumărate ori la radio:

Holograf feat Antonia – „Întoarce-te acasă”
ANTONIA feat. Carla’s Dreams – „Sună-mă”
„Vorbeşte Lumea”
„Marabou”
„Dream About My Face”
„Chica Loca”
Antonia feat. Jay Sean – „Wild Horses”
Nicoleta Nuca, INNA & Antonia – „Nu Sunt”
Dara feat. INNA, Antonia & Carla’s Dreams – „Fie Ce-o Fi”
„Shake It Mama”
„Morena”
Cum ți se pare că arăta Antonia în copilărie? Din fetița drăgălașă s-a transformat într-o femeie cu sex-appeal. Fetița ei se pare, de altfel, că i-a moștenit trăsăturile fine.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate