31.6 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

„Regele” anunță dezastru după pandemie: „Totul va scădea până în 50%. Nu mai poţi să ţii preţurile ca înainte!”

Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța, a declarat că fotbalul se va reașeza din toate punctele de vedere după pandemia de coronavirus.

„Regele” este de părere că, cu mici excepții, cluburile nu vor putea să cheltuie mulți bani pe transferuri și nici să plătească contracte foarte mari.

„Poate cluburile mari precum Real Madrid vor mai ajunge la sume mari, dar eu cred că transferurile uşor-uşor vor scădea în medie cu 50%. Nu ştiu dacă la noi vor mai fi aceleaşi sume… nu cunosc cererea şi oferta. Dar importantă este realitatea. Piaţa îţi dă valoarea. Dar eu spun că totul va scădea până în 50%. Nu mai poţi să ţii preţurile ca înainte. Dar poate sunt şi cluburi care ţin la preţul jucătorilor şi vor să îi vândă bine. Dar aşa cred ei, fiecare are strategia lui”, a declarat Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța la PRO X.

Tehnicianul este de părere că pandemia de coronavirus va provoca pierderi financiare de până la 50% atât în fotbalul românesc cât şi în cel mondial.
„Impactul financiar e la fel ca peste tot. Este pandemie, e o chestiune mondială… şi atunci impactul e destul de mare. Problemele cu care ne confruntăm noi se confruntă şi cluburile mari ale lumii. E situaţie de criză peste tot. Preocuparea e foarte mare şi afară, să nu se creadă că afară ei stau liniştiţi. Din contră. Pierderea la ei şi la noi va fi de până în 50%. La unii poate să fie pierdere de 40, la unii de 30 sau de 20%, depinde. Asta depinde de fiecare cum gestionează criza. Noi avem bugetele noastre în Liga I, cei de afară au de făcut 1 miliard sau 500 de milioane de euro… bani pe care trebuie să îi producă. Deci e o problemă în toate ţările”, a conchis Hagi pentru aceeași sursă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate