sâmbătă, 23 mai 2020

„Regele” anunță dezastru după pandemie: „Totul va scădea până în 50%. Nu mai poţi să ţii preţurile ca înainte!”

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța, a declarat că fotbalul se va reașeza din toate punctele de vedere după pandemia de coronavirus.

„Regele” este de părere că, cu mici excepții, cluburile nu vor putea să cheltuie mulți bani pe transferuri și nici să plătească contracte foarte mari.

„Poate cluburile mari precum Real Madrid vor mai ajunge la sume mari, dar eu cred că transferurile uşor-uşor vor scădea în medie cu 50%. Nu ştiu dacă la noi vor mai fi aceleaşi sume… nu cunosc cererea şi oferta. Dar importantă este realitatea. Piaţa îţi dă valoarea. Dar eu spun că totul va scădea până în 50%. Nu mai poţi să ţii preţurile ca înainte. Dar poate sunt şi cluburi care ţin la preţul jucătorilor şi vor să îi vândă bine. Dar aşa cred ei, fiecare are strategia lui”, a declarat Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța la PRO X.

Tehnicianul este de părere că pandemia de coronavirus va provoca pierderi financiare de până la 50% atât în fotbalul românesc cât şi în cel mondial.
„Impactul financiar e la fel ca peste tot. Este pandemie, e o chestiune mondială… şi atunci impactul e destul de mare. Problemele cu care ne confruntăm noi se confruntă şi cluburile mari ale lumii. E situaţie de criză peste tot. Preocuparea e foarte mare şi afară, să nu se creadă că afară ei stau liniştiţi. Din contră. Pierderea la ei şi la noi va fi de până în 50%. La unii poate să fie pierdere de 40, la unii de 30 sau de 20%, depinde. Asta depinde de fiecare cum gestionează criza. Noi avem bugetele noastre în Liga I, cei de afară au de făcut 1 miliard sau 500 de milioane de euro… bani pe care trebuie să îi producă. Deci e o problemă în toate ţările”, a conchis Hagi pentru aceeași sursă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -„Regele” anunță dezastru după pandemie: „Totul va scădea până în 50%. Nu mai poţi să ţii preţurile ca înainte!” 2