Regula pe care Ștefan Bănică o respectă de sărbători. „Indiferent de orice…”

Ștefan Bănică şi soţia lui Lavinia Parva au o regulă pe care o respectă de sărbători. Juratul de la Antena 1 are trei copii cu femei diferite, iar relația cu aceștia sunt apropiate. Ștefan are doi băieți și o fiică, Violeta, cu Andreea Marin.

Lavinia Parva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreună au un copil de trei ani, Alexandru. Cei doi se pregătesc intens pentru sărbătorile de iarnă și petrec foarte mult împreună.

Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică de sărbători
Ștefan Bănică a declarat că o ajută pe artistă, dar de multe ori aceasta știe să le facă mai bine, iar juratul nu vrea să intervină prea mult. Ștefan a declarat că va face sărbătorile de iarnă în familie.
”În familie, ca de obicei. Am mai spus, eu nu lipsesc de acasă de Crăciun indiferent de orice ofertă. Pentru mine Crăciunul este acasă. Am tot felul de pregătiri, mai ales că acasă îl organizăm, soția mea și cu mine, mai mult ea, recunosc. Eu ajut cât pot și unde pot, dar ea este resposabilă de toate pregătirile și ies nemaipomenit’‘, a declarat Ștefan Bănică la Observator, potrivit Spynews.ro.

Artistul se află pe lista celebrităților din România care încearcă pe cât de mult să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor. Foarte rare au fost momentele când Ștefan Bănică a vorbit deschis despre copiii săi. În urmă cu ceva timp, cântărețul a recunoscut că cei dragi sunt sursa lui reală de energie.

„Copiii mei au drumul lor. Ei au drumul lor. Pot să le dau o direcție după care se duc dacă vor. Dar ei au viața lor. Le-aș spune să fie ceea ce-și doresc, să nu-și abandoneze ideile, visele. Tot ce vreau e să le dau încredere, să ia ce e bun. N-ai să te minți, aici e vorba de asumare.„, a spus artistul.

Lavinia Pârvă, despre momentul în care l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr.
Anii au trecut, povestea de iubire dintre Lavinia și artist s-a sudat și mai mult, dar mereu și-au păstrat discreția. În urmă cu câteva zile cântăreața a povestit cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr. și cine le-a făcut cunoștință.

„E interesant destinul ăsta! Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Eu cred foarte tare în destin. Cumva avem o prietenă comună despre care nu știam, nu cunoșteam detaliile astea și s-a întâmplat ca la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem.

Așa a fost să fie! A fost o chestie pur întâmplătoare.

Prima dată când l-am cunoscut l-am întrebat dacă este machiat. A început să râdă. Așa are ochii el, nu se machiază.”, a declarat Lavinia Parva.