13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Relații necunăscute din showbiz-ul românesc. Ce vedete sunt rude

Sunt persoane publice, toată lumea îi cunoaște, dar despre relația dintre ei există foarte puține informații.

Câteva nume importante din showbiz-ul de la noi din țară au legături mult mai puternice decât prieteniile pe care le-au legat prin prisma domeniului de activitate.

De ce nu s-a vorbit prea mult despre legăturile lor de sânge sau prin alianță? Motivele sunt diverse.

Iată o listă cu vedeta despre care puțini sunt cei care știu că sunt rude

Sorana Darclee și Ștefan Bănică
Fosta membră a trupei ASIA este verișoară primară cu Ștefan Bănică. În urmă cu mulți ani, artista a făcut acest anunț, dar a specificat și că nu a vrut să se știe această legătură dintre ei pentru că i-a fost teamă de faptul că oamenii vor spune că Ștefan este cel care a ajutat-o să cunoască succesul în industria muzicală.

Cabral și Răzvan Fodor
Relația dintre Răzvan Fodor și Cabral este una extrem de strânsă. Răzvan Fodor și soția sa, Irina, sunt nașii de cununie ai prezentatorului tv și ai Andreei Pătrașcu.

Ozana Barabancea și Puya
Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de undeva și Dragoș Gărdescu, Puya, sunt mai mult decât colegi de breaslă. Puya este nepotul unui verișor al Ozanei, deci mare artistă și hip-hoper-ul sunt rude de gradul doi.

Șerban Huidu și Giulia Anghelescu
Și între Giulia Anghelescu și Șerban Huidu există o legătură. Artista și fostul prezentator tv sunt rude prin alianță, artista fiind căsătorită cu fratele bărbatului.

Ioana Scărlătescu și Adela Popescu
Adela Popescu și Ioana Scărlătescu sunt două nume mari în industria televiziunii. Puțini sunt cei care știu însă că cele două sunt verișoare.

Aurelian Temișan și Andreea Balan
Cei doi sunt împreună de mai bine de 7 ani la masa juriului show-ului Te cunosc de undeva. Acest lucru i-a ajutat să formeze o legătură puternică, dar a influențat mult și în decizia vedetei de a-l alege naș atunci când a decis să se căsătorească cu fostul său soț.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate