sâmbătă, 26 septembrie 2020

Renee Gracie, cea mai cunoscută femeie-pilot din Australia, a renunțat la curse pentru a deveni actriță XXX. „Tatăl meu e mândru!”

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Renee Garcie, una dintre cele mai cunoscute femei-pilot din Australia, a decis să renunțe la curse pentru a deveni actriță în filme pentru adulți.

Aceasta a devenit celebră în lumea sportului în momentul în care a participat la Campionatul Australian de Super-mașini și era prima femeie care se înscria în competiție.

Lucrurile nu au evoluat așa cum își dorea Renee Garcie pe plan profesional și a decis să renunțe la curse, după 7 ani de muncă, toate acestea deoarece era nemulțumită de banii pe care reușea să îi câștige. Astfel, bruneta s-a apucat de o altă meserie bănoasă și susține că acum câștigă peste 25.000 de dolari pe săptămână din industria filmelor pentru adulți.

Asta nu e tot! Renee Gracie susține că tatăl știe care este noua ei meserie și este mândru de evoluția ei. Totodată, tânăra brunetă a dezvăluit că a ajuns să aibă o situație financiară la care nu se aștepta niciodată datorită filmelor pentru adulți.

„A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea. M-a adus într-o situație financiară pe care nici nu mi-o imaginam. Chiar mă bucur de ceea ce fac. Nu mă deranjează opiniile oamenilor, pot să mă numească cum vor. Sunt împăcată cu ceea ce fac. Vă vine să credeți sau nu, tatăl meu știe și e chiar mândru”a declarat Renee Gracie.

Verona van de Leur, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Olandei, s-a apucat de filme pentru adulți

Renee Gracie nu este singura sportivă care a decis să o ia pe calea filmelor pentru adulți. Verona van de Leur, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Olandei, a renunțat la sport după o accidentare și s-a reorientat profesional către industria filmelor pentru adulți.

Verona van de Leur era considerată în 200 ca fiind una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Olandei, iar în 2002 a fost declarata sportiva anului în Regatul Țărilor de jos.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă