Ultimate magazine theme for WordPress.

Reporterul se oprește din transmisie pentru a salva un câine de la înec.

Un reporter de la o stație locală ABC se afla in timpul unei transmisii pe Facebook Live vineri, când a oprit difuzarea pentru a ajuta la salvarea unui câine prins în inundații de la uraganul Florența.

Julie Wilson de la WTVD a fost în mijlocul videoclipului Facebook Live din New Bern, Carolina de Nord, când a văzut o femeie care se lupta să salveze un câine, un Rottweiler, din adâncurile apei. Câinele era rănit.

Wilson și-a continuat transmisia live a daunelor furtunii când a văzut-o pe femeia având dificultăți în duce câinele prin apă. Wilson a întrebat-o pe femeie dacă ar putea să o ajute, să ia câinele.

– Pot să vi-l car eu? O întrebă Wilson pe femeie. Reporterul i-a dat femeii aparatul de filmat și a transportat câinele.

– Ești bine, fetiță, spuse Wilson câinelui.

„Nimeni nu părăsește câinele în această mizerie”, a spus Wilson. „Asta facem aici.”

Femeia i-a mulțumit reporterului pentru ajutor.

Wilson a explicat mai târziu ce sa întâmplat și de ce a sărit repede să o ajute. Ea a explicat că acel câine era câinele de terapie al fiului femeii.

„Câinele nu se mișca, doar stătea acolo. Și sincer, [femeia] s-ar fi rănit, fiindcă era previzibil că nu va putea ridica acel câine. Câinele ăsta nu avea să meargă. Singurul lucru pe care l-am putea face era să-l ridicăm și să-l scoatem astfel încât să poată ieși înainte ca mai mulți oameni să fie răniți în acea situație „, a spus Wilson.

Uraganul Florența a fost retrogradat la o furtună tropicală și a slăbit sâmbătă, de când a ajuns pe pământ vineri.

Sursa: FoxNews