9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Revelion 2021. Ce să nu faci sub nicio formă în noaptea dintre ani pentru a te feri de ghinion

Revelion 2020. Petrecerea din noaptea dintre ani va fi ceva mai specială decât cele anterioare, pentru cei care erau obișnuiți să sărbătorească acest eveniment cu fast, alături de toți cei dragi, de prieteni și cunoscuți. Mai mult, vor lipsi și focul de artificii și vizitele la prieteni, iar tot ce ne mai rămâne e să ne rugăm pentru un an mai bun și să respectăm anumite superstiții, despre care se spune că ne ajută să intrăm cu bine în 2021.

Ce să nu faci de Revelion
Cel mai important, se zice că în noul an nu trebuie să intri cu datorii. Dacă intră în anul nou cu „restanțe”, vor rămâne datori întregul an. Nu uita să ai în buzunare bani în noaptea dintre ani, pentru a avea un 2021 mai bun, prosper și foarte productiv.

Mai mult, nu alege la întâmplare ținuta din această noapte importantă. Trebuie să porți o haină roșie sau cel puțin o brățară sau lenjerie intimă, pentru a avea noroc. Tradiția spune că cei ce poară haine noi și colorate în roșu vor avea parte de noroc tot anul și vor atrage numai energiile pozitive.

De asemenea, nu trebuie să ții ușa închisă, ci mereu deschisă, în special la ora 00.00, ca anul vechi să iasă și cel nou să-i ia locul. Mai mult, fii atent la persoanele care vă treg pragul casei în prima zi din an. Potrivit tradiției, persoanele cu părul blond său roşcat aduc ghinion, în timp ce cele brunete aduc noroc. Dacă prima persoană care pășește în casă este bărbat, anul va fi plin de noroc. În schimb, lucrurile nu vor merge la fel de bine.

De Revelion, nu trebuie să ai mizerie în casă și toate lucrurile trebuie să fie puse la locul lor. Se spune că cei care au casa pusă la punct, vor avea și anul la fel: planurile lor fi duse la bun sfârșit și totul le va merge ca la carte.

Nu uita să lași aprinsă o lumânare în noaptea dintre ani și să-ți pui o dorință la 00.00, când se sparge vechiul an. Toate dorințele rostite acum se vor îndeplini.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate