22.6 C
București
joi, 6 mai 2021

Rică Răducanu a scăpat de noul coronavirus. Din păcate, soția fostului fotbalist este încă în stare gravă

Fostul mare portar Rică Răducanu a fost afectat, împreună cu soția sa, de teribilul virus venit din China. După ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, el a stat internat timp de două săptămâni în spital. În urmă cu puțin timp, acesta s-a întors acasă, dar și-a lăsat soția în spital, deoarece aceasta suferă de o formă mai gravă a bolii.

În urmă cu mai bine de o săptămână, fostul portar de la FC Rapid a declarat că soția lui este intubată, în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Rică Răducanu a fost internat în același spital, dar a avut o formă mult mai ușoară a bolii. Acum, Rică Răducanu a fost externat și a vorbit pentru prima oară despre starea de sănătate a soției sale.

Ce a spus Rică Răducanu după externarea din spital
Soția acestuia se află încă în stare gravă și este conectată la aparate pentru a respira. Din păcate, soția fosatulșui mare portar suferă și de alte afecțiuni care îi fac recuperarea mai grea.

„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase… Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără… îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Rică Răducanu mai stă în izolare o săptămână
Fostul fotbalist a menționat că el este acasă în acest moment și că nu mai ia niciun tratament. Cu toate acestea, Rică Răducanu este nevoit să stea în izolare timp de o săptămână, până se va testa din nou, pentru a ști sigur că este vindecat.

„Nu mi-a dat niciun tratament. Nici în spital nu prea am făcut. Am venit acasă, sunt singur. Nu are nimeni voie să vină. Șapte zile trebuie să stau așa, până îmi face un test”, a mai explicat fostul sportiv.

Vestea că Rică Răducanu a fost infectat cu noul coronavirus a fost dată chiar de clubul FC Rapid. Reprezentanții clubului au postat un mesaj pentru a-i arăta că îi sunt alături.

Fostul portar a făcut o formă ușoară
Atunci când a contractat boala, Rică Răducanu nu avea simptome însă a făcut testul și a ieșit pozitiv. Probleme grave a avut soția sa, care a resimțit dureri în tot corpul, febră, frisoane, având nevoie și de oxigen. Rică Răducanu a povestit în direct La Măruță, de pe patul de spital, care este situația.

„Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, intrat în direct prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate