Român arestat în Italia în timp ce-și înșela nevasta cu soția vărului său. 30 de polițiști au dat buzna în hotel

Un român din Italia a fost arestat și a fost reținut zece zile după ce un infractor, căutat în Austria pentru jaf armat, i-a folosit identitatea, relatează publicația locală Treviso Today.

Din nefericire pentru el, n-a fost singurul incident neplăcut prin care a trecut, el fiind arestat de  polițiștii italieni în timp ce se afla cu amanta, care este soția vărului său, într-o cameră de hotel din provincia italiană Treviso.

Pe 24 aprilie 2022, cei doi s-au cazat într-o cameră de hotel din localitatea Spresiano.

Personalul hotelului a înregistrat datele personale ale celor două persoane și le-au transmis autorităților, așa cum prevede legea.

În scurt timp, în camera lor au dat năvală 30 de polițiști, iar bărbatul a fost arestat pe motiv că este căutat în toată Europa pentru două jafuri armate comise în Austria.

Cetățeanu român, în vârstă de 40 de ani, a stat zece zile la închisoare înainte că avocatul său să reușească să demonstreze că era nevinovat și că, de fapt, cineva i-a clonat identitatea pentru a o folosi în scopuri ilegale.

Anchetatorii au descoperit ulterior că persoana care i-a furat identitatea era vărul românului, care îi semăna fizic și avea același tatuaj pe brațul stâng.

Vărul său a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia în trecut, în timpul unei vizite în locuința sa.

Românul a fost eliberat din închisoare, iar oamenii legii l-au arestat pe adevăratul infractor în urma unor interceptări telefonice, acesta fiind depistat în capitala Belgiei.

Mai rămâne să-i justifice soției motivele pentru care a fost prins înșelând-o…