Român filmat în timp ce căra cadavrul unei tinere într-un tomberon, pentru a-l îngropa într-un parc din Londra

Neculai Paizan, în vârstă de 64 de ani, stabilit în Marea Britanie, a ucis o tânără, apoi i-a pus cadavrul într-un tomberon, pe care mai apoi l-a îngropat într-un parc.

Bărbatul lucra ca șofer de TIR și a lovit-o pe Agnes Akom, în vârstă de 20 de ani, cu un fierăstrău electric în cap până a omorât-o, în casa sa din Londra, potrivit The Sun.

Neculai Paizan a fost găsit vinovat pentru crimă, iar poliția a publicat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, în care acesta căra cadavrul fetei într-un tomberon. Ulterior a ascuns trupul sub o grămadă de bușteni, într-un parc.

Deși deținea un apartament de 700.000 de lire sterline în Notting Hill, bărbatul locuia într-un container murdar, fără apă curentă, acesta fiind locul crimei.

Cei doi au fost văzuți împreună lângă container de mai multe ori de către angajații unei reprezentanțe de mașini ce are sediul în zonă.

Tânăra a intrat în containerul românului la 9 mai, ziua în care a avut loc tragedia. Mai târziu, Neculai Paizan a fost surprins pe camerele de supraveghere cum transporta tomberonul la mașină, unde trupul fetei a stat până ziua următoare, când a fost îngropată în parc.

Cadavrul a fost descoperit abia o lună mai târziu, acoperit cu o pungă neagră și cu un cordon în jurul gâtului.

Medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul a fost provocat de 20 de lovituri în zona capului.

Neculai Paizan a negat crima și a declarat că a leșinat după ce victima i-a pus droguri în ceai, în casa sa. El a spus că s-a trezit și a găsit-o moartă. Românul urmează să afle sentința luna viitoare.