• Home
  • Externe
  • Româncă moartă în Italia, în noaptea de Crăciun. Intoxicată cu monoxid de carbon

Româncă moartă în Italia, în noaptea de Crăciun. Intoxicată cu monoxid de carbon

Romanca moarta in italia

Bolzano, 25 decembrie – O descoperire tulburătoare a marcat dimineața Crăciunului sub Podul Adige din Bolzano. Trupul neînsuflețit al unei femei românce în vârstă de 50 de ani a fost găsit în condiții tragice. Victima, care locuia într-o baracă de lemn construită pe malul râului, a murit asfixiată, potrivit rapoartelor preliminare.

Sursele indică faptul că femeia a inhalat gaz toxic, emanat de un dispozitiv de încălzire folosit pentru a se proteja de frigul nopții. În noaptea de 24 spre 25 decembrie, un mic aragaz a devenit sursa unui accident fatal, emanând monoxid de carbon.

Autoritățile au intervenit rapid în urma sesizării incidentului. La fața locului s-au prezentat reprezentanții forțelor de ordine, pompieri și o ambulanță. Pompierii au constatat temperaturi extrem de ridicate în interiorul barăcii, ce ar putea sugera o defecțiune a dispozitivului de încălzire.

Investigațiile sunt în desfășurare, conduse de carabinierii din Bolzano. Procuratura, care a reținut detaliile personale ale victimei, a anunțat că „un prim examen necroscopic a exclus violențele. Pentru siguranță, se va dispune efectuarea unei autopsii”.