O tânără româncă a murit încercând își facă un selfie la o cascadă periculoasă din Thailanda

O tânără româncă, studentă în Austria, a murit în Thailanda, unde, ignorând avertismentele de pe panourile din zonă, a încercat să își facă un selfie la o cascadă.

Tânăra se afla în vacanţă cu iubitul, cetățean austriac, pe insula Koh Samui, iar atunci când a încercat să își facă un selfie la cascada Na Muang, care are 80 de metri înălțime, a alunecat şi a căzut în gol, lovindu-se de stânci, a informat poliția thailandeză, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 15.00. Mai multe echipe de salvatori au fost trimise la faţa locului, însă tânăra, identificată de poliția thailandeză drept ”cetățeanul român Nane-Iosana Bodea, 23 de ani”, nu a mai putut fi salvată.

Iubitul tinerei, Manuel Opancar, 22 de ani, de naționalitate austriacă, le-a spus salvatorilor că ea încerca să-și facă o fotografie pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei Na Muang, dar a alunecat.

El l-a spus că a ajuns la ea imediat după ce a căzut, însă deja murise, din cauza loviturilor la cap.

Conform publicației Quotidien de Thailande, nu este prima dată când se întâmplă un accident fatal în această zonă. În noiembrie 2019, un turist francez în vârstă de 30 de ani a murit câzând de aceeași cascadă că a vrut să își facă un selfie prea aproape de margine, ia fel și un alt francez, de 24 de ani, în august 2015.