Româncă, după vacanța petrecută în Grecia: ”Nu avem loc unii de alții, dar suntem cu mult peste sârbi, bulgari, nemți, englezi”

După o vacanță petrecută în Grecia, o româncă a lăsat, pe Forum Grecia, grupul de Facebook dedicat celor care merg la mare în această țară, câteva impresii de călătorie.

”A fost bine, mult mai bine decât ar fi fost la noi! Drumul lung, bucurie mare că reușesc și anul acesta să merg în concediu. Prețurile nu mi s-au părut cu mult mai scumpe ca în anii trecuți, pe ici colo grecii au micșorat cantitățile sau au scos garniturile (marketing bun)”, a scris românca.

Turista a arătat că este înscrisă în mai multe forumuri de călătorii în Grecia, unde sunt zeci de mii de oameni care își dau sfaturile despre cazare, plaje, mâncare, iar ceea ce ”îi face părul să se zburlească” este remarca ”e plin de români!”.

”Așa și?! Cu ce vă deranjează? Recomandați-mi un loc unde nu sunt români! Poate pe lună! Nu prea avem loc unii de alții pe alte meleaguri!

Ar trebui să ne dăm reset și să-i observăm și pe ceilalți, suntem cu muuult peste sârbi, bulgari, nemți, englezi care atunci când nu sunt taxați la buzunar cu amenzi se comportă mizerabil! În rest, să vă bucurați de vacanțe frumoase, că le meritați”, a scris românca pe Forum Grecia.