Bild. O sută de români și ucraineni s-au bătut la o fermă-parc de distracții din Germania. Mai multe persoane au fost rănite

Un scandal uriaș a izbucnit vineri seara la o fermă de căpșuni care e totodată și parc de distracții, în Rovershagen, Germania, fiind implicați 100 de români și ucraineni, toți muncitori culegători de căpșuni acolo, scrie Bild.

Ferma de căpșuni Karl, o locație populară în rândul familiilor germane, a fost, vineri seară, scena unor lupte violente.

În jurul ore 22:00, adică la scurt timp după ce ușile fermei au fost închise pentru vizitatori, disputa dintre muncitori a escaladat fiind nevoie de intervenția poliției pentru calmarea situației.

”Un grup mai mare de angajați ucraineni s-a certat cu un grup de români. În cursul acestor dispute, trei cetăţeni români au apucat obiecte periculoase şi i-au atacat pe ucraineni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Sophie Pawelke.

Se pare că totul a pornit de la o discuție în contradictoriu și o sticlă spartă. Anchetatorii au spus că s-au folosit inclusiv arme albe.

Trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la un spital din Rostock. Doi dintre cei trei suspecți au fost arestați.