Ce mănâncă românii în Grecia: ”Porții cât mai mari să fie, toate cu cartofi prăjiți”

Într-o postare făcută pe Facebook, o româncă remarcă faptul că, atunci când vine vorba de masă, românii rămân la obiceiurile lor alimentare de acasă și atunci când pleacă în concediu, adică nu lipsesc cartofii prăjiți din farfurie și caută restaurante unde porțiile sunt cât mai mari.

”Am văzut multe postări cu farfurii cu mâncare (toate cu cartofi prăjiți ), postări cu întrebări despre mâncare: „Unde se mănâncă bine?” Porții cât mai mari să fie.. Doar despre asta este vorba în vacanță?!

Cumva vă este teamă că muriți de foame în Grecia??? Peste tot, la orice tavernă mergi, nu ai cum să dai greș cu mâncarea. Eu prefer să văd poze cu obiective de vizitat, cu plaje, scoici, insule, valuri etc decat cu cartofii voștri prăjiți”, a scris Simona pe Forum Grecia.

Postarea a stârnit sute de reacții: unii s-au simțit lezați, iar alții i-au dat dreptate.

”Superb!! Vă susțin!! Eu vreau să văd poze cu femei frumoase în costume de baie și pe tocuri. Deci pe săracii ăștia cu mâncarea lor nici nu îi iau în considerare”

”Mergeți la Marea Neagră, totul la superlativ, cartofi prăjiți nu prea găsiți!”

”Piramida lui Maslow aferentă turistului roman în Grecia este extrem de aplatizată”

”Admin-ul să-i sancționeze pe ăia cu cartofii prăjiți”

”Cartofi prăjiți ca în Grecia nicăieri nu găsești”

”Tu nu mănânci cartofi, tu mănânci French fries”

”Cu hamsii putem?”

”Sunt sigur că membri din grup vor lua act și vor pune obiective de vizitat, cu plaje, scoici, insule, valuri etc”, sunt doar câteva dintre comentarii.