duminică, 29 noiembrie 2020

Romania, din nou pe lista neagra. Carantina obligatorie

Știrile zilei

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi VIDEO

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi. S-a întâmplat...

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Romania, din nou pe lista neagra dupa bilanturile din ultimele zile. O tara europeana a pus Romania pe lista neagra, iar concetatenii nostri care vor sa calatoreasca acolo trebuie sa se pregateasca pentru doua saptamani de carantina.

In acest context, Germania a adaugat Romania, alaturi de Georgia, Iordania si Tunisia pe lista regiunilor riscante din cauza noului coronavirus.

Astfel, persoanele care revin din aceste tari trebuie sa intre in carantina in asteptarea unui test negativ pentru coronavirus, transmite Reuters.

Institutul Robert Koch pentru Boli Infectioase a publicat miercuri o noua evaluare pe site-ul propriu.

Regiuni din alte tari au fost adaugate la randul lor pe lista de carantina, respectiv din Olanda, Bulgaria, Croatia, Lituania, Slovacia, Slovenia si Ungaria. Insula franceza Corsica a fost eliminata de pe lista.

Germania declara regiunile ca fiind riscante atunci cand numarul infectiilor de coronavirus depaseste 50 la 100.000 de locuitori timp de sapte zile.

MAE recomanda cetatenilor romani care intentioneaza sa calatoreasca in Belgia consultarea informatiilor publicate pe site-ul autoritatilor germane.

De asemenea, informatii cu privire la masurile adoptate de autoritatile germane sau recomandarile pe care acestea le adreseaza populatiei pot fi accesate in mai multe limbi de circulatie internationala: germana, engleza, franceza.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă