10.7 C
București
luni, 8 martie 2021

Românii au Talent: Theodor i-a uluit pe jurați și a primit Golden Buzz. Este incredibil ce poate face băiețelul!

Il cheamă Theodor Marcu, are 6 ani și 7 luni și vrea să fie ”geniul tuturor lucrurilor”. Întrebat dacă are emoții, a recunoscut că da, menționând că ”sunt undeva în burtă”. Talentul său: face calcule japoneze. Deși e clar că îi place matematica, spune că e îndrăgostit și de muzică și că gimnastica îl relaxează. „Mi-aș dori să ajung la Mozart, ca Beethoven, Schubert”.

„E de pe altă planetă. Oricum, după fiecare sezon, scade vârsta copiilor care reușesc să mă impresioneze. Ești genial! Ești foarte tare!”, i-a spus Andi micuțului.

„Sunt șocat de-a dreptul”, a spus Smiley, de-a dreptul uimit.

Săptămâna trecută, a inceput sezonul 10 al emisiunii ‘Romanii au talent’, cu Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre, în rol de jurați. Acest nou sezon vine cu o noutate, faptul că fiecare jurat are dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și îi conving că merită să se propulseze direct în semifinale. La fel stă situația și în cazul gazdelor emisiunii, Smiley și Pavel Bartos.

„În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”, a spus Mihai Petre.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate