24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Romanii vor primi AMENDA! Anuntul facut de Klaus Iohannis

Presedintele a facut un anuntu ingrijorator pentru toti romanii. Cine risca amenzi daca nu respecta legea.

La finalul unei vizite oficiale, Klaus Iohannis a declarat faptul ca de Craciun si de Revelion se vor pastra regulile si masurile impuse pana in acest moment in pandemie. Romanii care nu le respecta, risca amezi usturatoare.

Amezi pentru romanii care nu respecta regulile

“Am observat că multă lume e interesată ce va fi de Crăciun și Anul Nou, toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul nou. Măsurile sunt gândite pentru a ne proteja de boală, ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare pregătite de MAI pentru cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea surpriza să fie amendați”, a declarat presedintele Romaniei.

Acesta a mai adaugat faptul ca nu e un moment bun ca romanii sa se relaxeze si sa uite de regulile de distantare si igiena, chiar daca sunt sarbatorile.

“E foarte clar un lucru, aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele comunicate zilnic, oficial. Nu am scăpat de pandemie, avem zilnic mii de persoane infectate, dar numărul nu mai e în creștere de la o zi la alta, cum a fost în noiembrie. Lucrurile s-au stabilizat, dar nu e momentul pentru relaxare. Până nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm. Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă cu familia”, a mai spus seful statului.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate