• Home
  • Actualitate
  • Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, în vizită în România pentru premiera unui film

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, în vizită în România pentru premiera unui film

Romina Gingasu 1

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari și femeia apreciată a fi mai prosperă decât renumitul om de afaceri Ion Țiriac, a revenit în România pentru a participa la premiera peliculei „Ferrari”. Aflată alături de directorul consacratului producător de automobile de lux, Gingașu a impresionat asistența cu eleganța sa.

Cu o avere impresionantă, Romina Gingașu se poziționează în fruntea listei celor mai bogați români. Partenera de viață a lui Piero Ferrari, figură emblematică a industriei auto, se distinge prin modestia sa. Deși ar putea opta pentru ținute extravagante de la marile case de modă, a ales să poarte la emisiunea de la PRO TV o ținută accesibilă, sub 100 de euro.

Românca mai prosperă decât Țiriac, un exemplu de simplitate și rafinament

Romina Gingașu, în vârstă de 34 de ani, a stârnit admirație prin prezența sa în România. În cadrul unei emisiuni televizate, soția lui Piero Ferrari a dezvăluit aspecte importante din relația sa cu miliardarul, călătoriile efectuate și detaliile premierei filmului „Ferrari”, la care participă.

Gingașu a surprins publicul prin alegerea vestimentară modestă în contextul averii sale considerabile. Declarația sa în cadrul emisiunii „La Măruță” că rochia sa costă 50 de euro de pe AliExpress, iar pantofii sunt de la Zara, demonstrează o abordare umilă și o preferință pentru simplitate.

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, impresionează prin simplitate la premiera filmului „Ferrari”

În cadrul unei emisiuni TV, Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a vorbit despre experiențele sale recente, inclusiv despre participarea la premiera filmului „Ferrari”. Pelicula, o capodoperă cinematografică, prezintă un an dificil din viața lui Enzo Ferrari, marcat de tragedii și revelații.

Gingașu, cunoscută pentru averea sa impresionantă, a ales să se prezinte într-o manieră modestă, purtând o ținută de sub 100 de euro. Această alegere subliniază contrastul între stilul de viață luxos presupus și abordarea personală a modestiei și simplității.