Rona Hartner s-a maritat pe Coasta de Azur. Aceasta si-a anuntat prietenii pe o retea de socializare

4.280

Una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, Rona Hartner, a avut parte de cel mai frumos weekend din viata. Rona Hartner, indragita actrita stabilita de mai multi ani in Franta, s-a casatorit cu Herve Camilleri.

Cei doi au o relatie de mai multi ani, iar sambata, 5 octombrie, au si oficializat povestea lor de dragoste. „Aujourdhui je me marie hopaaaa!”, a scris Rona Hartner pe Facebook, intr-un mesaj-anunt facut si-n lmba romana pentru toti prietenii ei virtuali: „Azi ma marit, hopaaa!”.

La evenimentul desfasurat intr-un restaurant luxos de pe Coasta de Azur, mireasa Rona Hartner a purtat o rochie in stil maramureasan. Si, pentru ca intreaga nunta sa fie una „speciala”, romanca a cerut ca din meniu sa nu lipseasca traditionalele sarmalute cu mamaliguta.

Nu cu mult timp in urma, Rona Hartner anunta ca nu va mai organiza o nunta si in Romania, desi initial isi dorea. „Voiam sa fac in Romania o nunta ortodoxa, dar sotul meu este totusi catolic. Nu putem sa facem si nunta ortodoxa si nunta catolica.

Am avut o lupta interioara in care a trebuit sa aleg. Nu putem sa fim si la nunta catolica, si la nunta ortodoxa. O sa fac in Franta o nunta ca lumea, 150 de invitati. O maramureseanca vine din Londra sa-mi faca tort, o rochie maramureseanca, vinul, prietenii mei aproape, o sa fie vreo 150 de oameni.

Meniul va fi si frantuzesc si romanesc”. In ultimele luni, viata Ronei Hartner a trecut prin adevarate chinuri. Artista a fost diagnosticata cu cancer la colon, iar tratamentul a secatuit-o de puteri si energie. Chiar si-n prezent face chimioterapie, dar se declara increzatoare ca se va vindeca.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise