Rugăciunea care te ajută să iei cele mai bune decizii. Se spune că face minuni!

Este important să avem o relație bună cu Dumnezeu și să ne rugăm. Avem nevoie permanent de ajutor divin, indiferent de problema pe care o avem. Știm că fără Dumnezeu nu reușim niciodată, mai ales când trebuie să luăm o decizie importantă, care ne dă bătăi de cap.

Cea mai puternică rugăciune

Rugăciunea este cel mai bun mod de a comunica cu Dumnezeu. Nu trebuie neapărat să rostim scrieri clare, ci ceea ce spunem să fie din inimă. Se spune, însă, că există o rugăciune puternică, ce ne ajută să luăm cea mai bună decizie atunci când avem de ales între mai multe opțiuni.

 

Dacă aveţi nevoie să luzaţi o decizie, dar nu ştiţi pe ce drum să o luaţi, rostește această rugăciune. Vei găsi liniștea după ce o spui de câteva ori, însoțită de dorința pe care o ai. Spune următoarele cuvinte când nu știi pe ce drum să mergi și imediat vei primi un semn, care te va ajuta să ieși din impas.

Dacă te afli acum intr-o astfel de situație, poți face acest ritual chiar mâine, de Sfânta Maria Mică. Rugăciunea este închinată Sfintei Născătoare de Dumnezeu, care ne scoate din cele mai dificile situații.

“Prea iubita si prea sfanta Marie, tu care desfaci necazurile tuturor celor ce alearga dinaintea ta, asculta si rugaciunea mea. Maicuta, ma sufoca necazul (……), se spune dorinta. Intinde mainile tale cele prea sfinte si dezleaga de la mine acest necaz, ca sa nu mai fiu nefericit(a) si sa nu mai sufar. Destul ai suferit tu pierderea Fiului tau cel iubit. Cu puterea ta ridica de la mine aceasta suferinta si usireaza-mi viata. In miinile tale imi incredintez, Fecioara, durerea mea si la tine alerg ca sa culeg mangaiere.

 

Oh, Maica a Mantuitorului nostru. Ai mila de mine si nu mai lasa sufletul meu sa fie apasat de povara necazului, ci cu bunatatea ta ridica acest necaz si despovareaza-mi suufletul. Elibereaza-ma de amaraciunea, de mania si de toata ura pe care aceasta problema le-a nascut in mine. Si cu blandetea ta ajuta-ma sa trec peste tot si sa-mi vad de viata mai departe. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin!”.